BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 31 October 2011

KEBOSANAN

haishh. bosan sangat harini. taktau nak buad ape ==''
satg nak gerak pegi kerja. *kerja sampai reput :D
so, sementare nak menunggu time nak bergerak uh, aku pon bukak laa kejap SAYANG aku nih.
dah alang alang bukak baik update kann :)
and.. IM DONE >,<'


NUKILAN SI KECIK APPLEROSE :)

Thursday, 27 October 2011

DATE WITH HIM :)

heyp !
ahah. harini aku jadi rajin na taip taip. just na story kat korang bout us :D
semalam dea datang ! woot woot ! kemainn suke aku kann. yelah. boy aku tak macam boy korang. hari hari boleyh jumpe. untung laa hari hari pat date. aku nih kadang kadang jee :/
tuh pon kalau masing masing ta bz. kesiann kat aku kann? hah. takpela. aku redha. *redha laa sangat. puihhh !
so , semalam g jenjalan. alah , macam korang korang jugak. haha. paling lawak time g tgk wayang. sumpah macam sial je cite WHAT'S YOUR NUMBER tuh. haha. terkekek kekek aku gelak. *dah kekek kekek pulak.
after that , kitorang g makan makan. nyum nyum ! and then BALIK. =='' *part aku paling tak suke. sedih :(

skema kan rambut mat slebet nih. sakit jiwa aku tengok :D
mat slebet nih suke bajet macam dea tuh model . haha. *tamao marah ye yunk :D
i love you BOYFRIEND <3
aku pon tak expect kitorang da stay sesame lam setahun something. korang mesti cakap *'alah, baru setahun. ape ade hal'. yes yes tapi aku kesah? haha :D
aku happy ngan si dea. 
aku sayang dea.
and,
dea AKU YANG PUNYE :D
SAMPAI BILE BILE <3

NUKILAN SI KECIK APPLEROSE :)

Thursday, 20 October 2011

missing CAPITAL Q

hei peeps. aku pon taktahu na cakap macam mane tapi right now im totally missing my capital Q ! rindu kat you sayang. bile na datang jumpe i lagi? bile dapat tengok you lagi. haisssh maksu ! tahann tahannn. lek lek :)
tapiiiii. selalu teringat kat dea. bile dah teringat mule rase rindu. bile rindu, tu yang sasau na jumpe uh. haha. alah, macam korang jugak. ahah. kannn ! IMISSYOUSOMUCH SAYANG <3
*cepat cepat datang sini jumpe i yee. miss to hug you. AGAIN ! :(


NUKILAN SI KECIK APPLEROSE :)

Sunday, 16 October 2011

INILAH MAKSU


okayy. inilah maksu. haha. haaa. same kann cam title kat atas tuh? aku pon taktau na citer ape.
aku asal dari perak. berumur 19 tahun. *mude lagi kann?
suke sangat menyanyi. benci FAKER ! pegi mampos ! hah.
oarangnya tersangat sangat la sporting dan aku seorang yang pendendam.
so, BEWARE kepada anda anda semua :D
kuat toucin dan juga kuat gelak.
tersangat sayang kan kucing ! Auuwww~
dan part yang paling last,
AKU SUDAH BERPUNYA <3
haha. kdone !




NUKILAN SI KECIK APPLEROSE :)

NEW BLOG

okayy. tade ape na cakap pon. just na bagi tahu yang aku baru buad blog lain. sumpah leceh. ah ! itu je kot. kbai =(
*ni pon ta habis edit lagi. koyak pulak aku haii =.='






NUKILAN SI KECIK APPLEROSE :)