BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 28 November 2011

SAYA RINDU AWAK LAH

fuh ! takmau cakap banyak banyak. merujuk kepada tajuk diatas , 
yes ! saya memang rindu kat awak lah =(
nak awak. nak awak. nak awak. 
rindu awak. 
sayang awak. muahcxs ! 
dah cukup. 
Bye ==''

nampak tak muke dea macam GAMPANG tuh ? geram jee aku tengok. tapi tulah,
missyousodamnmuch SAYANG =)
*dah macam kanak kanak riang.comel :D

Sunday, 27 November 2011

KAK NGAH

harini saya berasa sangat bersemangat kerana.. kerana.. humm. abaikann. haha. 
hey guys :)
harini maksu ade bende na cerita sikit. suke nih. hihi. maksu nak cerita sikit pasal sorang gegurl nie.
maksu pon taktau macam mana kitorang boleyh serapat nie. dengan tibe tibe jeee. dea satu roomate ngan maksu. kalau dulu dulu maksu selalu buad hal maksu jee. balik keje - kua merayap - balik umah - makan - tido - merayap - dan macam tu jelah rutin hariann maksu. 

But now dah lainn. huhu. maksu selesa berkawan dengan dea. dea baik. dea penyayang. SANGAT PERAMAH. *banyak sangat cakap. dea juga kuat cengeng ! haha. and now dea dah jadi sebahagian dari hidup maksu. *suke lah kau aku dok puji puji tuh. puih ! haha :D
dea selalu ade bile maksu susah. kalau senang tayah cakap laaa kann. memang melepet due jee. BERDUA LEBIH BAIK kannn. hahaha. 

And maksu harap persahabatan kitorang nie akan kekal sampai bile bile walaupun maksu tau ade yang DENGKI ngan kitorang. tapi takpe. kitorang cool :D
itulah dea SUZILYANA SULAIMAN. *betul ke aku taip tuh ==''

iloveyou friend =)

ni lah kak ngah sengal.haha.lebiu =)




Wednesday, 23 November 2011

LEPAKING

hey hey hey ! hihi. amboi. seronok sakan aku kann. haha. semalam best je lepak ngan diorang diorang ni. ade kak ngah, kak su ngan sopi. korang tak kenal kann? takpe. aku paham. haha :D
thanks kat korang bab sudi spent time ngan aku. lebiu ah !
dah. tu je. kbai :)

Thursday, 17 November 2011

IM STILL LOVE YOU

hey peeps. soory la semenjak duwe menjak nih aku emosi sikit ngan blog nih. paham paham la kann. tapi alhamdulillah situasi da okayy la sikit walaupun hakikatnye MACAM TAKDE je kann. sob sob :(
aku ni pon satu. ego kemaiinn lagi. haishh. ontah la haii. and for you, im sorry. i tau i may not the best for you. kite bukak buku baru. tayah pandang yang lepas lepas tuh okay? walaupun i cakap merapu rapu ngan you. tu just nak keraskan hati i jee. i still have you in my heart. dah. tanak cakap banyak. *jiwang pulak
kbhai  T_T

NUKILAN SI KECIK APPLEROSE :)

Monday, 14 November 2011

KESILAPANKU

                                                      *betapa aku mencintaimu AQ

aku taktahu na cakap macam mana. aku mungkin tak pandai nak express feeling tuh kat kau. aku ni kann bangsat sikit. aku sayang kat kau tapi tahla. aku mungkin tak cukup baik untuk kau. kann :)
kau terlalu baik untuk aku. kbye T_T