BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 15 January 2012

MIMPI

hummm. dalam banyak banyak orang , entah macam mana aku leyh mimpi kann dea? FC ! 
oh my~ 
macam ta pecaye kann. dalam mimpi tuh siap baik baik. peluk peluk lagi. HAHA. kemaiinn bestfriend ouhh. 
tapi tulah , lame jugak aku ta jumpe dak FC tuhh. maybe rinduu kot. tahla. rinduu kee? 
ayoyoyo ~

Saturday, 14 January 2012

FROM MUAR TO DATARAN PAHLAWAN

ahah. semalam kann kitorang datang jalan jalan kat melaka. orang muar turun ni ouhhh. huhu. dari kol sebelas lebih kitorang siap siap. alih alih kol 2 baru sampai melaka. lame sungguh siap ! HAHA. then terus shoot ke melaka. yeayyy ! 

sampai sampai je terus lepak dp. bosann ouhh. untung ade membe bawak gitar :)
nyanyi nyanyi la kat padang tuu. bajet bajet yuna jap kann. padang tu kan kitorang yang punye. HAHA. teruk kann :D

lepak punye lepak ta sedar da na malam. and and, kebetulan ade KONSERT BERGERAK. ape ke lawak name dea tuu. HAHA. so kitorang lepak lagi. malam tu ade najwa latif, one nation mc, kristal dengan ADIRA. ya Allah, punye la comel adira semalam. aku suke gile kat dea. duh ! cair aku. HAHA. sedih sikit bab ta sempat na snap snap ngan dea :(

pas sume da habis kitorang pun chaoow. hihi.kat bawah ni ade la sedikit gambar gambar yang tak seberapa yang korang boleh tengok :D

nampak tuu bajet bajet yuna . HIKHOK :)

comel kann kann . HAHA :D

HAHA . kemaiinn tinggi mimi ni haa oi :D

ramai ramai snap ngan ONE NATION MC :)

ni ADIRA. sumpah aku admire gile kat dea, comel sangat semalam !

tembam kann si NAJWA LATIF ni :)

with ayu :)

Friday, 13 January 2012

ONE YEAR THREE MONTH

sorry sayang i lupe na wish dekat you. HAHA. seriously lupe sangat. tah ape i pikir nie. huhu.
you pun ta ingat jugak kann tadi. untung ade alarm kat phone tuu. dandan call na wish. btw, thanks swity :)
ta sedar dah setahun lebih ngan you. hihi. hope kekal hubungan kite sampai ke jinjang pelamin. insyaAllah. Aminn. 

Sunday, 8 January 2012

ALREADY MISSING YOU

hey,
As salam to all :)

entri aku hari ni just na story bout my lovely boy a.k.a AHMAD QAYYUM MOHD AJI.

humm. hari ni dea otw ke rembau. na continue studied lagii. rajin dea. bagus laa. hihi. 
tapi tulahh. baru je pergi dah riinndduu. acaner tuu?
takpelahh. maksu steady :)

You,
ade mase nanti datang jumpe i tau. rriinndduu kat you dah tau tak !
hummm. jage diri baik baik sayang. ingat i selalu.

i love you sayang and im gonna always missing you like before :')

Wednesday, 4 January 2012

UNTUK AWAK CAPITAL AQ





ohooo hoi ! haa. hari ni ade story sikit aku na cite kat korang korang. ni bukann pasal sape sape. bukann pasal jiran kat sebelah rumah. bukann pasal kawan kawan kat kolej mahupun kat tempat kerja TAPI PASAL AKU. mungkin macam dah terlambat baru aku nak sedar tapi takpe kot? kann kann. atleast sedar jugak. HAHA. 

macam mane aku na citer eyh? jap jap. lupe dah. HAHA. sorry la. semenjak duwe menjak ni aku kuat sangat lupe. parah daa aku nih. haihh. haaa, pasal aku dan si dia. okayy, dulu kitorang ta mcm sekarang. dulu kitorang la pasangan paling sweet. pasangan paling takleh bla. pasangan yang dah mcm takleh na pisah pisah dahh. dan yang berkenaan dengannya lah ! hari hari takleh ta hadap. orang kate macam ape? macam belangkas ea. yela kot. tapi tu semua dulu. and now, semua dah terbalikk.

aku pun taktau macam mana boleh jadi camtu. mungkin sebab si dia da stay jauh sikit dari aku. and aku free sikit. HAHA. starting dari sini, kitorang macam dah tak sehaluann, selalu gaduh gaduh. bende kecik je pun tapi gaduh kemaiinn. kire semua tak kene lahh. haishh. aku sedar aku ta baik mane punn. kesiian kat dea. sabar je ngan aku. aku buat la ape punn tapi dea tetap sabar ngan aku tapi time ni aku ta nampak semua tuh. aku ignore kann je. lagi kesiian kat dea kann?? apelah aku ni ==''

betul la kate pepatah, bile dah terjatuh baru nak tengadah. statement tu memang cantik untuk aku. sebab ape? sebab selama ni aku just nampak ade orang suke kat akuu. TAPI, aku ta nampak actually ade orang yang betul betul sayang kat aku. DARI DULU SAMPAI SEKARANG. ta pernah kurang sikit punn. aku tak pernah jumpe someone macam dia sepanjang life aku. 

sekarang baru aku sedar. baru aku nampak semua tuh. teruk seyh aku nihh. orang lain dok sebuk cakap. untung laa maksu. ade boy macam Q. yes ! memang untung. untung sangat sangat. 

you, im sorry for treating you like nothing before this. i know i made a huge mistake. im really really sorry. thanks for non stop loving me. thanks for always be my side. thanks for everything :)