BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 19 March 2012

KASIH YANG TERLUKA

hello hello =)
maksu come again . okayy . kali ni entri tok hari ni lain sikit . lain ke? tahlaa . jiwa kacau kot .
tapi . . . 
tulah hakikat dea . 
hurmm .

so , ape yang aku na citer ni , memang final memang muktamad dahh . 
aku punn dah penat . tak sanggup sakit lagi dahh . mungkinn ni balasan kat aku dulu kann sebab taktahu nak appreciate orang yang betul betul sayang kat akuu . and now , bende tuh dah kene balik kat aku . HAHA . 
sedih kann ? sepanjang hidup aku , aku tak penah seteruk macam ni , serabak macam ni . maybe aku baru kenal ape itu CINTA . hah . 

sebelum ni aku tak penah tunduk dengan CINTA tapi sekarang aku dah jadi macam PENGEMIS CINTA . heyy yuyu ! bangun ! sedar diri  tuh sikit . jangann bazirkann airmata kau ntuk dia yang tak reti nak menghargai kauu ! bende tuh yang aku selalu ingat setiap hari . setiap masa . bukann senang nak bangun bila kita dah tersungkur macam ni tapi , aku cuba . aku cuba sampai aku boleh walaupun aku tahu susah ntuk diri aku . 

aku sayang kann kau . terlalu sayangkann kau . kau sendiri cakap kau sayangkan aku . kau tak sanggup hilang akuu . FUCK OFF ! baru aku tau selama ni kau tak penah serius ngan akuu . kann? taknak cakap taknak . aku boleh paham . tapi care kau tuhh . huh . tergamak kau kann . TERIMA KASIH =)

dann kau kene ingat , what goes around comes around . aku tak berdendam ngan kauu . tapi kau kene ingat , ape yang kau buad ni akan kene balik dekat kauu . lambat cepat jee . selagi kau tak berubah dengan sifat kau sekarang , percayalah cakap aku , sampai bila bila kau takkan kecapi kebahagiann yang kau impikann . dalam dunia ni takde insan yang sempurna . dan kesempurnaan tuh hanya datang daripada yang SATU =)

from now on , aku akan cuba sedaya upaya ntuk mulakan kehidupan baru aku tanpa kau walaupun aku tau bende ni bukann mudah ntuk aku lalui . dann aku harap aku boleh hidup tanpa kau sebab aku tahu KAU BOLEH HIDUP TANPA AKU =)

terima kasih sebab kau pernah hadir dalam hidup aku . terima kasih sebab kau sudi terima sayang aku . dan terima kasih sebab kau pernah membahagiakan WALAUPUN hanya ntuk seketika :)