BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 25 July 2012

ZOMBIE GAJAHH

Heyy heyy heyy dann heyy !
Lepas perut dahh kenyang mentekedarahh tadi , tetiba jadi rajinn nak update blog jap . huhu . Akuu ni dahlaa jarang nak update blog skg . nanti tah bile bile lagi baruu aku update . Dahh kebetulann akuu teringat kann , so baikk aku update . hikhik :B

Berkenaan dengan tajukk kat atas uhh , korang jangan salahh pahamm pulakk . Akuu bukann nak story pasal zombie atauupunn gajahh tapi akuu nakk story tentang seseorang . ZOMBIE GAJAHH tuu just nickname dea . Akuu saje bagi . HAHAK . Akuu tauu kau ta marahh punye . Ape ade hal kann .
Sebetul nyaa name dea . . . . . Alamakk , taklehh bagitauu laa . Mampos akuu kene bambuu nanti . So akuu panggil kauu gajahh jelahh dalam ni . Ngam ? Comel je kann ;D

Dea nihh merupakann kawann baru akuu laa . Nak cakap bestfriend tuu tak lagi kot tapi dea memang rapat ngan akuu . Buad mase sekarang ni laa kann . Kitorang baruu je kenal . Dalam sebulann something camtuu laa . Nak tergelak akuu bile teringat time first akuu jumpe si gajahh nii . Nak bagitauu kee? Takyahh laa . Maluu . Bia akuu ngann dea je yangg tauu . Hahak ! Akuu pun taktauu macam mana kitorang bolehh serapat ni . Maybe sebab kitorang nii ade chemistry kot . Ade kee ?

Walaupunn akuu ngan gajahh ni baru kenal , dea tak macam orang lainn . Sumpahh dea suke buli akuu . Berani betul dea kann ! Hari hari ade jee point dea . Kadang kadang naik menyirap gak akuu ngan dea . Dea kemaiinn suke lagi . Takpe . Lame lame nanty jemu lettuw kann . Hihi ;)

Bile dea free , rajinn dea datang jumpe . Tengok tengok kann akuu . Tuu yang aku suke tuhh ! HAHA . Gatal kauu eahh maksu ! Amboii amboii ! Even tak selalu , papepunn thanks laa yea gajahh . Akuu tengokk gajahh ni kadang kadang baikk ngan akuu , kadang kasar , kadang macam KANAK KANAK MILO . Haha . Sweet je . Haa ! Kalauu akuu cakap dea sweet kann , mampos akuu kene marahh . Garang kann gajahh akuu ni . Tapi akuu ta kesahh punn . Nak marahh ke . Nak maki kee . Alahh , nanti dea pujuk laa balik . HAHA . Mengada ngada . Hihi :D

Um , banyakk lagi akuu nakk story pasal si gajahh bebal nii . Tapelahh . Bia sampaii sini jee dulu . Hee . Tangan da lenguhh . Akuu punn da naik malas . Ade mase nanti akuu sambung lagi pasal kauu . Yea gajahh . Huhu . 

Rinduuu kat gajahh saya :)



Comel kann gajahh nii . Comel lagi kauu :D

Tuesday, 24 July 2012

RAMADHAN :)

As salam ntuk semua . lame dahh rasenye akuu ta bukak blog nii . naik bersawang dahh rasenye . so akuu bukak la kejap . tengok tengok diari tersayang nihh kann . humm . so , banyak benda yang nak di ceritakann tapi nak cite yang mana satuuu eahh ? tapelahh . kite cite pasal puase laa . huhu .

sekejap je kann da datang bulann ramadhan . pejam celik gituu je . mainn cepat lagi . cam ta caye punn ade . and now dahh masuk hari ke empat akuu berpuasa . so far , alhamdulillahh . masihh sempurna puasa akuu dann kalauu bolehh biarlahh cukup sebulann akuu menjalani ibadah puasa ntuk tahunn ni . eceyhhh ! kemaiinn lagi . HAHA !

tak lama lagi dahh nak datang raya pulakk . macamm tak sabar jee nak balik kampung kat perakk tuhh kann jumpe nenek atok sedara anak buahh dan semua semua yang sekutu dengannya tuhh . haishhh ! rinduuuuuu ! 

TUNGGU YUYU BALIK TAW :)

Nak cite ni jee . haha . tade ape punn . bukann apee . lame sangat terbiar blog ni . untung laa ingat password lagi . hikhik . sekiann . daa :B