BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 30 September 2012

Thinking Bout Youu

Assalammualaikum blogger blogger sekaliann :)
Macam dah lamaa sangat akuu tak bukak blog ni . Tiba tiba teringat . So update jelahh . 

Actually akuu ni jenis yang tak suke bercerita dengan orang tambah tambahh kalauu pasal akuu . Suke sangat simpan sensorangg . So blog ni jelahh jadi tempat akuu nak luahkann semua . Duluu rajin la nak update itu ini . Sekarang ni dah slow sikit . Bukann ape . Malass :D

So harini akuu nak story pasal someone yang dulu nye kitorang memang rapat tapi sekarang macam dahh kurang jee . Sape lagi kalauu bukann ANAK GAJAH . Dulu dea rajinn contact akuu . Saluu update pasal akuu . Ja jap turunn melaka . Akuu punye pasal dea tak kesahh . 

Akuu punn taktauu nape dea dahh slow ngan akuu . Busy keje agaknya . Takpunn sebab akuu buad perangai harituu . Dahh tauu sakit buad hal jugak . Kann mendapat ngan dea . Padann la muke akuu kene marah kann . Sape suruhh carik penyakit . 

Dah lama dea tak turunn  melaka . Rinduuuuu . Tapi nak buad macam mana kann . Orang dah merajuk ngan kita . Dea kate dea nak diamm je . Tanak cakap pape . Kalauu aku tak text memang senyap jelahh dea . Nak tunggu dea text ? Tahunn depann laa . Kalauu text punn kejap kejap jea . Sedihh kite tauu .

Kalauu rinduu kat dea , aku dengar jelahh lagu yang bagi kat akuu tuu . Jadilahh daripada takde . Dahh macam orang meroyann pulakk . Haha :D
Hmm , okayy laa you alls . Malas nak update pepanjang . Sedihh nanti cite pasal dea . 

MISYOUU BADLY ANAK GAJAHH =.='
i wishh youu know about it :)