BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 19 May 2013

Kenali Tanda - tanda lelaki merajuk .

Assalammualaikum kepada semua blogger blogger yang tengah bace blog maksu . You all sehad ? Lame gile maksu tak update blog ni haa . Sampai nak log in pun dah lupe . Haishh . Dah naik malas pulak kan . Kalau dulu bukan main rajin lagi update itu ini . Hewhew . Actually tak terpikir pun nak update blog ni . Tadi tgh dok termenung tengok facebook tah macam mana boleh ingat nak try bukak blog . So macam sekarang nii takde keje nak buad , maksu ade teringat tentang satu title nii . Korang pun boleh nampak kat atas tuu . Macam mengada - ngada je kann tapi hakikatnya mmg ade dalam dunia realiti kita . Hihokk :D

Kebiasaan nya yang selalu kite perasan , perempuan yang kuat merajuk . Betul tak ? Tapi zaman sekarang nii same jee . Lelaki pun dah kuat menyentap - nyentap . Kadang tuu kalah orang perempuan . Yee idak ? Lelaki nii nampak jee macam keras tapi sebenarnya takdelaa keras mane pun . Soryy yee bro . Haha .

Kalau korang perasan laa , pernah tak boyfie - boyfie korang BERMASAM MUKA ngan korang ? Haa ! tande tande lettuw dea tengah merajuk . Ingat gegirl - gegirl jee boleh buad ? Diorg org laki pun boleh laaa ! Dahlaa masam muka , pastu DIAM SERIBU BAHASA . Aduhh , jamm ! Kite cakap laa ape pun , dea diam jee . Paling paling pun dea angguk geleng jee kepale . Tu jelah modal nyaa -.-'

Selain dari tuu , dea boleh BUAT TAKTAUU dengan kite . Kene pulak kalau time tuu kite tengah buad keje , kebetulan nak mintak tolong dea . Pehh ! main susah lagi . Lagi menyakitkan hati kalau kite panggil dea boleh buad tak dengar jeeee . *pekak betul - betul baruu tauu

Haaa ! ni part yang maksu paling tak sukee , paling anti , paling menyirap . Ade sesetengah orang lelaki nii kalau dah merajuk suke sangat laa MATIKAN HANDPHONE diorang . Konon - konon tak suke di ganggu laa time tengah marah tuu . Alasan nya nanti kate laa bateri phone kong . Kan ? Macam tak biase pulak . * eleh , kalau dah rindu nanti call jugak . cheit !

Pastu kalau korang perasan , diorang nii kalau dah merajuk akan TENGOK TV SAMPAI LEWAT MALAM eventhough rancangan tv tu bukan rancangan kegemaran dea . Mata kelain hati kelain . Kite kene peka beb !

Actually banyak lagi kalau nak di ceritakan . Huhu . Maksu rase sampai sini jelah okay ? Nextime panjang umo kite jumpee lagi . Daa :)