BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 13 September 2013

AZZ






As salam pada semua. Bertemu kite kembali di entri yang seterusnya kann. Soryy lahh kalau seminggu dua ni entri aku semua nyaaa yang suram suram. Korang paham paham jelah kann. Aku pun taktau nak bercerita dengan sape. Kat sini jelah tempat aku nak luahkannn. Hmm. 

Title kat atas tuu kalau korang bace tak lain tak salah lagi memang pasal dia. Bile nak cakap pasal ni jee mule lahh sayu jee hati. Tapi nak buat macam mane kann. Lumrah bercinta. Mule mule semua nyaa sweet. Sweet gileee. Bile dah lame sikit ade jelahh yang tak kena. Bila di pikir pikir balik kan, semua benda ni takkan menjadi masalah kalau hati masing masing saling setia saling menyanyangi. Betul tak ? Kalau takk macam mana pasangan lain kat luar tuu boleh stay sampai 7,8 tahun kann. Ade setengah tuuu siap ke jinjang pelamin lagi. Mungkin dah di tentukan jodoh dia kannn. Aku nakkan relay yang macam tulahh. Atas diri sendiri jugak kann. Salu kan org suke cakap, ' kite ni hanya mampu merancang tapi Tuhan yang menentukan'. Yes memang betul tapi sekurang kurang nya kalau kite dah berusaha takpelahh kan. Ni kalau yang bertepuk kan sebelah tangan tuu macam mana ? Hmmm.

Nihari aku nak bercerita pasal dia. Korang mesti pelik kan dgn entri aku yang ni. Haritu bace konon konon dah takde ape. Sekarang lain pulak. Tak boleh do. Serius tak kuat tak boleh tak sanggup nak hilang dia.Thats the point. Ego kuat. Hati tengah panas. Mule lahh tak pikir panjang. AZZ ? Sape tuu ? Dia adalah seseorang yang aku paling sayang, seseorang yang telah melengkapkan hidup aku, pendek kata, HE MEANS EVERYTHING TO ME. Tempoh perkenalan kitorang tak laa begitu panjang dan tak begitu singkat. Kire ok ok laaa. Dalam tempoh ni jugakk macam macam benda aku dah rase. Dengan dia jeee. Takde orang lain. Nak tau tak dia ni macam mana orang nya time kitorg baru baru kenal ? First, dia caring. Caring sangat. Bile dengan dia rase tenang jee semua. Second, dia ni jenis relax. Cool jeee. Buat ape pun takde nak rushing rushing. Santai jee. Rase macam semua benda senang jee nak buat kalau dengan dia.
Then dia ni sangat sangat memahami korang. Dia selalu ade untuk korang. Anytimee. Dia tak kuat merungut. Tak panas baran. And the most thing bout him that uolls should know is dia cukup pandai berkata kata. Kalau tak takdelah aku melekat dengan dia kannnnnnnnn. Senang cerita kann, semua dia adee. 

TAPI,
tu semua dulu dulu. Cerita yang dulu. Dia yang dulu. Macam terlalu cepat sangat dia berubah. Dulu kawan kawan kalau nampak kitorang mesti cakap ' sweet lahai korang ni'. But now, kitorg macam kawan biasa. Aku kerja. Dia kerja. Masing masing mungkin busy tapi se sibuk mane pun kite, mesti akan ade mase untuk yang tersayang walaupun sekejap. Kan ? Ape yang aku perasan, aku jee yang macam tuu. Dulu aku down mesti dia orang pertama yang aku akan cari. Tapi sekarang. Hmm. Dulu dia selalu datang dengan kejutan. Tapi sekarang. Hmm. Dulu dia selalu ade mase untuk aku. Tapi sekarang. Hmm. Dulu aku rase macam dia lahh everything untuk aku tapi sekarang. Hmm. Walaupun dia macam tuu, sayang aku sikit pun tak pernah kurang pada dia. Kalau boleh aku nak dia jadi yang terakhir untuk aku. 

Betul lahh orang kata. Kita hanya mampu merancang. Selebihnya Tuhan yang menentukan. Dia lebih tau ape yang terbaik untuk hambanya. Mungkin sekarang Dia turunkan hujan pada kita sebab nanti Dia nak tunjukkan pelangi yang indah. Semuanya dah tertulis. Cuma aku taktau yang aku ni dah betul kuat kee tak nak terima kenyataan akan datang. Kalau dah bukan jodoh aku dengan dia, aku terima. Sekurang kurang nya aku dah mencuba menjadi yang terbaik untuk dia. Setiap manusia ade kelebihan dan kekurangan tersendiri. Kalau dia bace blog aku ni, aku nak dia tau yang aku tak pernah berhenti sayangkan dia. No matter what. 

Uolls, sampai sini jee entri aku. Hope korang enjoy dengan story aku. Ade mase kite bersua lagi. As salam :)

IM SORYY IF I LOVING YOU SO MUCH. ITS OKAY FOR NOT LOVING ME ENOUGH :')

0 comments: