BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 7 September 2013

HATI YANG TERSAKITI



 


As salam pada semua. Lama sangat dahh rase nye aku tak update blog ni. Sekarang ni ade banyak sangat laman sosial kan. Kadang-kadang sampai taktau nak bukak yang mane satu. Huhu. So harini tibe-tibe pulak boleh nak ter-update kann. Dah alang-alang tuu buad jelahhh.

Actually aku pun taktau macam mana nak cerita. Bila teringat kan pasal ni jee, confirm bergenang airmata aku. Hmm. Kalau korang bace title aku pum mesti korang dah boleh agak kan ape yang aku nak story. Aku macam tersepit antara kawan dan buah hati. Sebab dua dua aku sayang.  

Bermula lahhh kisah nyaaaa..

Petang tuu aku kerja macam biasa. Tapi badan lesu sangat. Dengan tak cukup tido tak makan sehari suntuk. Keje full sorang-sorang. Pejam celik pejam celik dah malam and time to go back home laaa kann. And malam tuu jugak aku texting dgn boyfie as usual. Just malam tuu kitorg macam lain sikit laa. Actually bukan untuk malam tuu jee. Aku rase dah dekat dua minggu kitorg macam on tak on. Mungkin sebab selalu ade perselisihan faham. 

Waktu aku otw balik ke rumah, tibe-tibe ade lahh sorang housemate aku text bertanyakan pasal aku dan si boyfie. Macam agak pelik sedikit sbb dgn takde angin dea tanyee. Care dea text pun macam nak bagitau aku something. Lastly katenye tunggu kat rumahh. Suspenn sekejap =.='

Sesampai jee kat rumah tuu, aku pun tanye laa kat diorg-diorg ni ape isu nye yang nak di ceritakannnn tuhhhh. Menyirap jugakk laa mule-mule tuu sbb masing-masing mcm serba salah nak cakap. Tunggu punyee tunggu diorg pun bukak mulut ceritaaaa.

Sakit hatiiiii. Sakit sekaliiiiiiii. Macam tulahh perasaan yang aku rasa lepas diorg cerita. Aku di curangi. Ohh myy :(

Kenape mesti aku yag jadi mangsa ehh ? Sedih piluu sangat hati ni. Hmm. Aku sayang sangat kat dia tapi sampai hati dia buat aku macam ni. Mungkin dah tertulis takdir aku macam ni. Aku terima jelahh. 

Aku rase sampai sini jee blog aku. Bukan taknak update tapi nanti takot airmata akan mengalir. Cuma ade satu pesanan saya untuk awak,

Saya tak pernah menyesal kenal dengan awak dan terima kasih sebab awak selalu bahagia kan saya.   Walaupun tempoh perkenalan kite cuma setahun tapi banyak kenangan suka duka semua dugaan kite dah pun harungi sama-sama. Saya doakan awak bahagia selalu di samping orang yang awak sayang. 

Pada semua, setakat ni jee blog aku. Semoga kita berjumpa lagi :)


0 comments: