BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 1 October 2012

KAWAN BAIK SAYA


Heyy blogger . Harini akuu rase macam rajinn jee nak update blog . Maybe sebab akuu bosann kot . Tapi takpe . Entri harini bukann pasal zombie kee , anak gajahh kee tapi pasal seseorang yang agak penting dalam hidup akuu iaitu NUR LIYANA IZZATI ( akuu tak ingat nama bapak kauu . haha ) . Dea merupakann salah seorang kawan baik akuu . 

Kalauu korang nak tauu , duluu akuu ngan dea ni tak bolehh jumpe . Musuhh ! Mainn anti lagi . Haha . Ta pernahh bertegur punn . Masing masing nak tunjuk paise . Gangster konon . Haha ! Sumpahh kelakar gile . Di suatu malam yang mude , macam tak percaya dea tegur akuu . Wahh ! nak kawan ngan kite kettuw . Kann :D

Soo , start dari harituu kitorang punn berdamai laaa . ( damaii la sangat ) . Saluu kuaa same . Lepakk sume . Taktauu macam mana bolehh jadi rapat sampai la sekarang . Kawan kwann lainn tekejut tengok kitorang dah rapat . Dulu macam anjing ngan kucing tapi sekarang dahh macamm isi ngan kuku :)
Siap ber-pepatahh kauu . Haha !

Kitorang tak pernah simpann ape ape rahsia antara satu sama lainn . Tak kesahh la pape punnn . Biar susahh senang same same . Tapi nana ni tak macam pempuann pempuann kat lua tuu . Dea ni unik sikit . hahahaha ! Datang angin baik dea , cakap je nak ape sume dea bagi . Tapi sekali datang barann dea , akuu buad bodoh jee . Hahaha ! Paham pahamm sudahh laaa . 

Untukk kauu naa ,
Aku harap persahabatann kita kekal sampai bila bila okayy ? Aku sayang kauu same macam akuu sayang diri akuu . Kalauu kauu susahh , akuu pun rase susahh . Bila kauu ade masalahh , akuu selalu ade kat belakang kauu . Kawann senang nak carik tapi sahabat ? belumm tentuu lagi . Ape ape punn , akuu sayang kauuu jebeng :D

Rasenye akuu nak stop sampai sini je kot . Bukann ape . Bontot dahh lenguhh . Haha . Ade mase jumpe lagi . Thanks sebab sudi nak bace cerita akuu :)


NUR LIYANA IZZATI :)


SI BEBAL :D