BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 16 August 2012

PERASAANNN

Heyyy . Malamm ni aku ade bende nak share sikit kat korang korang . Tetiba jea rase nakk citee . Soryy la tapi nimalamm akuu emotional sikit . Humm . Tadii akuu okay jee . Then sesaje la akuu online kann . Bosan bosan . And and tangan akuu nih punn macam gatal je stalker facebook MR. M nihh . Apelahh kauu ni yuyu ! Bukann ape . Rennduuu actually tapi taknak admit . Ego main tinggi macam gunung everest . Memang laa . Nak cite apee kann . Haihh !

Sebelum -2 ni , akuu okayy je single sampai laa dea nihh muncul dalam hidup akuu . Walaupun dea tak macam someone yang akuu sayang gila sebelum ni , tapi dea pandai ambik haty akuu . Actually akuu tak pernah harap ape punn dari dea sebab aku taknak bende lame jadi balikk . Tuu sebab sampai skg akuu takdee boyfriend . Bukan sebab aku terlalu memilih tapi sebab aku tak ready lagi tapiiiiiiii , kehadiran dea nih buad kan hati aku terbukak balik .

Kitorang baru kenal , akuu pun taktaoo banyak pasal background dea , tapi akuu selesa dengan dea . Akuu pun taktauu whether akuu kene honest ngan dea ke takk . Akuu just anggap dea sebagai kawan rapat akuu . Soo aku takdelahh terlalu pikirkann dea nanti . Haihhh .

Papepunn akuu happy sebab dapat kenal ngan dea dalam masa terdekat nii . Thanks :)

Tuesday, 14 August 2012

RAYA OUHH RAYA

Haii semua . Alhamdulillahh harini akuu masih di beri kesempatan ntuk menikmati kehidupann di duina nii . Masihh lagi dapat menghirup udara yang segar , masihh lagi dapat menggunakann nikmat yang diberi . Terima kasihh :)

Akuu punn taktau kenapaa harini akuu rase lainn . Tak macam hari yang selalu nya . Entah laa . Rase sayupp , sedihh . Termenung sensorang kat dalam bilik . Mungkin sebab dah nak raya kot . Dann mungkin sebab akuu tak balik raya tahunn nii buad pertama kali nya . Nampak gaya nya , akuu raya kat melaka jelahh tahun ni . 

Tulahh yuyu , sape suruhh tak beli tiket awal awal ? Sekarang nak blame sape ? haa . Humm , jadi teringat kat nenek . Mesti dea sedihh sebab akuu ta balikk . Mane ta nye , sehari before nak puasa , dahh call tanya bila nak balik . Bolehh laa tukar kann langsir baru . Lahaii , sedihh pulakk =.='

Nenek , atok , mama , abah ,
Yuyu mintak maaf sebab tak balik raya tahunn nii . Halalkann makann minum . Terima kasihh sebab dah jage yuyu dari kecik sampaii la sekarang . Yuyu sayangggggg semua . 

SELAMAT MENYAMUT AIDILFITRI , MAAF ZAHIR BATIN :)

Wednesday, 8 August 2012

ITS ALL ABOUT HIM

Hoii umat umat semuaa . Haa . Tekejut korang kann . Soryy soryy . Huhu ;D
Excited sikit . Hahak . Takpee kann ?
Pepagi nii akuuu takde nak cite ape punn . Just nak sembang sikit pasal kawann akuu nii . Sape lagi kalauu bukann si gajah nii . Hahak ! 

Malamm tadi akuu oncall ngan dea . Lame jugakk la kitorang ta jumpe . RINDUU KAUU LAA BEBAL ! Haishh . Selaluu ade je orang kacauu akuu tapi ni dahh dekat sebulann kauu ta datang jumpe akuu . Ta usikk akuu . Sunyii jap :(

Tulahh . Youu busy ngan keje kann . Tapelahh . I pahamm . Papepunn terharuu jap sebab ade orang rinndduu jugak kat kite . Hihi . 

T8 care bebaikk kat bangi tuhh kayhh . Sorryy harituu youu sakit tak dapat na tengok tengok . Maklum laa . I kat mana . Youu kat mana pulakk kann . Haha . Okayy laa . Sampaii sini jee . Mengantokk dahh . Missyouu buddy :)

SORRYY TO ALL , ENTRI SEKARANG NII MEMANG BANYAK PASAL KAWANN AKUU NI . HOPE KORANG TA JEMU BACA . HIKHOKKKK :D