BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 16 August 2012

PERASAANNN

Heyyy . Malamm ni aku ade bende nak share sikit kat korang korang . Tetiba jea rase nakk citee . Soryy la tapi nimalamm akuu emotional sikit . Humm . Tadii akuu okay jee . Then sesaje la akuu online kann . Bosan bosan . And and tangan akuu nih punn macam gatal je stalker facebook MR. M nihh . Apelahh kauu ni yuyu ! Bukann ape . Rennduuu actually tapi taknak admit . Ego main tinggi macam gunung everest . Memang laa . Nak cite apee kann . Haihh !

Sebelum -2 ni , akuu okayy je single sampai laa dea nihh muncul dalam hidup akuu . Walaupun dea tak macam someone yang akuu sayang gila sebelum ni , tapi dea pandai ambik haty akuu . Actually akuu tak pernah harap ape punn dari dea sebab aku taknak bende lame jadi balikk . Tuu sebab sampai skg akuu takdee boyfriend . Bukan sebab aku terlalu memilih tapi sebab aku tak ready lagi tapiiiiiiii , kehadiran dea nih buad kan hati aku terbukak balik .

Kitorang baru kenal , akuu pun taktaoo banyak pasal background dea , tapi akuu selesa dengan dea . Akuu pun taktauu whether akuu kene honest ngan dea ke takk . Akuu just anggap dea sebagai kawan rapat akuu . Soo aku takdelahh terlalu pikirkann dea nanti . Haihhh .

Papepunn akuu happy sebab dapat kenal ngan dea dalam masa terdekat nii . Thanks :)

0 comments: