BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 27 October 2011

DATE WITH HIM :)

heyp !
ahah. harini aku jadi rajin na taip taip. just na story kat korang bout us :D
semalam dea datang ! woot woot ! kemainn suke aku kann. yelah. boy aku tak macam boy korang. hari hari boleyh jumpe. untung laa hari hari pat date. aku nih kadang kadang jee :/
tuh pon kalau masing masing ta bz. kesiann kat aku kann? hah. takpela. aku redha. *redha laa sangat. puihhh !
so , semalam g jenjalan. alah , macam korang korang jugak. haha. paling lawak time g tgk wayang. sumpah macam sial je cite WHAT'S YOUR NUMBER tuh. haha. terkekek kekek aku gelak. *dah kekek kekek pulak.
after that , kitorang g makan makan. nyum nyum ! and then BALIK. =='' *part aku paling tak suke. sedih :(

skema kan rambut mat slebet nih. sakit jiwa aku tengok :D
mat slebet nih suke bajet macam dea tuh model . haha. *tamao marah ye yunk :D
i love you BOYFRIEND <3
aku pon tak expect kitorang da stay sesame lam setahun something. korang mesti cakap *'alah, baru setahun. ape ade hal'. yes yes tapi aku kesah? haha :D
aku happy ngan si dea. 
aku sayang dea.
and,
dea AKU YANG PUNYE :D
SAMPAI BILE BILE <3

NUKILAN SI KECIK APPLEROSE :)

0 comments: