BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 24 February 2012

HATI INI

as salam. haii. soryy. lame da aku ta update blog ni. naik bersawang dah. ni punn kebetulann teringat. so aku update laa. humm. kalau na ikotkann, banyak sangat yang aku na cite kat dalam ni tapii kalau nak tulis kat dalam nih sampai esok punn ta habis. 

lately ni taktau la kenape aku ngan dea selalu tak serasi. okayy kejap, pas uh jadi hal balik. tahlaaa. ade je yang ta kene. mungkin salah aku jugak. tapi dea tak boleh nak hukum aku macam nih. kate sayang tapii . . . 

um, aku tau salah aku but aku da mintak maaf kann. penat aku explain tapi dea macam tanak terima satu punn. semua dea tolak macam tuh je. aku seorang yang ego. sumpah ego gile tapi sebab dea, aku mengalah. aku tau salah aku. aku cuba pujuk balik. aku cakap baik baik. entah laa. ape aku cakap semua tak betul. semua tak kene. dea cakap aku seksa dea. dea ta pkir ke, pada masa yang sama dea punn seksa aku sebab buad aku macam ni. aku sayang sangat kat dea. kalau tak aku takkan jadi macam ni. 

aku manusia biasa. tak lepas dari buad silap. tapi sekurang - kurangnya aku cuba belajar dari kesilapan aku. bila aku mintak dea bagi peluang kat aku, dea carik point lain. sumpah aku down sangat. teruk sangat ke aku??

untung ade kawan - kawan. humm. betul la kate diorang. jangan mengharap sangat. kalau betul someone tu sayang kat kita, nak kat kita, dea mesti carik kita. takpelah. aku punn penat. walau ape pun jadi, aku tetap sayang kat dea ='(

if you bace ni, please say something kat i. tak kesah laa whether you nak kat i or tak. atleast i tau. if you dah tanak kat i, i takkan mengharap kat you dah. sakit sangat you tau takk. you jangan laa pikir diri you jee. pikir tok diri i jugak. i akan terima apa jua keputusan you ==''

0 comments: