BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 25 July 2012

ZOMBIE GAJAHH

Heyy heyy heyy dann heyy !
Lepas perut dahh kenyang mentekedarahh tadi , tetiba jadi rajinn nak update blog jap . huhu . Akuu ni dahlaa jarang nak update blog skg . nanti tah bile bile lagi baruu aku update . Dahh kebetulann akuu teringat kann , so baikk aku update . hikhik :B

Berkenaan dengan tajukk kat atas uhh , korang jangan salahh pahamm pulakk . Akuu bukann nak story pasal zombie atauupunn gajahh tapi akuu nakk story tentang seseorang . ZOMBIE GAJAHH tuu just nickname dea . Akuu saje bagi . HAHAK . Akuu tauu kau ta marahh punye . Ape ade hal kann .
Sebetul nyaa name dea . . . . . Alamakk , taklehh bagitauu laa . Mampos akuu kene bambuu nanti . So akuu panggil kauu gajahh jelahh dalam ni . Ngam ? Comel je kann ;D

Dea nihh merupakann kawann baru akuu laa . Nak cakap bestfriend tuu tak lagi kot tapi dea memang rapat ngan akuu . Buad mase sekarang ni laa kann . Kitorang baruu je kenal . Dalam sebulann something camtuu laa . Nak tergelak akuu bile teringat time first akuu jumpe si gajahh nii . Nak bagitauu kee? Takyahh laa . Maluu . Bia akuu ngann dea je yangg tauu . Hahak ! Akuu pun taktauu macam mana kitorang bolehh serapat ni . Maybe sebab kitorang nii ade chemistry kot . Ade kee ?

Walaupunn akuu ngan gajahh ni baru kenal , dea tak macam orang lainn . Sumpahh dea suke buli akuu . Berani betul dea kann ! Hari hari ade jee point dea . Kadang kadang naik menyirap gak akuu ngan dea . Dea kemaiinn suke lagi . Takpe . Lame lame nanty jemu lettuw kann . Hihi ;)

Bile dea free , rajinn dea datang jumpe . Tengok tengok kann akuu . Tuu yang aku suke tuhh ! HAHA . Gatal kauu eahh maksu ! Amboii amboii ! Even tak selalu , papepunn thanks laa yea gajahh . Akuu tengokk gajahh ni kadang kadang baikk ngan akuu , kadang kasar , kadang macam KANAK KANAK MILO . Haha . Sweet je . Haa ! Kalauu akuu cakap dea sweet kann , mampos akuu kene marahh . Garang kann gajahh akuu ni . Tapi akuu ta kesahh punn . Nak marahh ke . Nak maki kee . Alahh , nanti dea pujuk laa balik . HAHA . Mengada ngada . Hihi :D

Um , banyakk lagi akuu nakk story pasal si gajahh bebal nii . Tapelahh . Bia sampaii sini jee dulu . Hee . Tangan da lenguhh . Akuu punn da naik malas . Ade mase nanti akuu sambung lagi pasal kauu . Yea gajahh . Huhu . 

Rinduuu kat gajahh saya :)



Comel kann gajahh nii . Comel lagi kauu :D

0 comments: