BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 4 January 2012

UNTUK AWAK CAPITAL AQ





ohooo hoi ! haa. hari ni ade story sikit aku na cite kat korang korang. ni bukann pasal sape sape. bukann pasal jiran kat sebelah rumah. bukann pasal kawan kawan kat kolej mahupun kat tempat kerja TAPI PASAL AKU. mungkin macam dah terlambat baru aku nak sedar tapi takpe kot? kann kann. atleast sedar jugak. HAHA. 

macam mane aku na citer eyh? jap jap. lupe dah. HAHA. sorry la. semenjak duwe menjak ni aku kuat sangat lupe. parah daa aku nih. haihh. haaa, pasal aku dan si dia. okayy, dulu kitorang ta mcm sekarang. dulu kitorang la pasangan paling sweet. pasangan paling takleh bla. pasangan yang dah mcm takleh na pisah pisah dahh. dan yang berkenaan dengannya lah ! hari hari takleh ta hadap. orang kate macam ape? macam belangkas ea. yela kot. tapi tu semua dulu. and now, semua dah terbalikk.

aku pun taktau macam mana boleh jadi camtu. mungkin sebab si dia da stay jauh sikit dari aku. and aku free sikit. HAHA. starting dari sini, kitorang macam dah tak sehaluann, selalu gaduh gaduh. bende kecik je pun tapi gaduh kemaiinn. kire semua tak kene lahh. haishh. aku sedar aku ta baik mane punn. kesiian kat dea. sabar je ngan aku. aku buat la ape punn tapi dea tetap sabar ngan aku tapi time ni aku ta nampak semua tuh. aku ignore kann je. lagi kesiian kat dea kann?? apelah aku ni ==''

betul la kate pepatah, bile dah terjatuh baru nak tengadah. statement tu memang cantik untuk aku. sebab ape? sebab selama ni aku just nampak ade orang suke kat akuu. TAPI, aku ta nampak actually ade orang yang betul betul sayang kat aku. DARI DULU SAMPAI SEKARANG. ta pernah kurang sikit punn. aku tak pernah jumpe someone macam dia sepanjang life aku. 

sekarang baru aku sedar. baru aku nampak semua tuh. teruk seyh aku nihh. orang lain dok sebuk cakap. untung laa maksu. ade boy macam Q. yes ! memang untung. untung sangat sangat. 

you, im sorry for treating you like nothing before this. i know i made a huge mistake. im really really sorry. thanks for non stop loving me. thanks for always be my side. thanks for everything :)

0 comments: