BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 24 December 2011

HEADING TO MELAKA BACK

hello gegurl, haii boboi boi :)
Okayy, pejam jelik pejam celik aku tak perasan dah tiga hari aku stay kat muar. *rumah kakngah ouhh.
seriously tenteram kat sini. HAHA

best sangat lepak kat rumah kakngah. surrounding betul betul macam kat hometown aku. *rriinnduu nenek pulakk :(
hari hari dok melantak ABC sebab mak dea jual abc kann. *sebulan aku duduk sini, abes bankrup bisnes kau jah. HAHA

hah ! lepas tuu, adik kakngah ni a.k.a nazri dok ngajak aku makan MEE SIPUT?? ape jadah tuu. tak penah aku makan lagi. maluu ouhh. hihi. mati mati aku ingat mee goreng kee,mee basah kee. rupenye bende alah tu di goreng jee punn. then makan ngan sambal kicap. huhu. first time makan. ahah. buad lawak jee :D

Suke sangat stay kat KAMPUNG PARIT SAWAH ni. malam malam sejuk tao. tayah pasang kipas pun tape. huhu. Parent kakngah tersangat lah sporting. sayang mak ayah. meh sayang sikit. *muah muah !

Satg na siap siap dah. balik melaka. alah bosannn ==''
Ape ape pun thanks to kakngah's family sebab da jage saya selama 3 hari. bagi makan minum. TERIMA KASIH. hihi :)

btw, SAYANG KORANG KORANG <3


dear melaka,
im going back ==''


0 comments: