BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 10 April 2012

KEKELIRUANN ouhh KEKUSUTANN

haii all. huhu. harini down sikit lahh. humm. tahlaa. kebetulann aku dah unline ni kann, aku update lahh terus kann. hahak ! korang mesti bosan tengok blog aku kann. lemauu jee. tade yang happy-2. tulahh. semenjak dua menjak nihh macam tu ahhh. dulu tak punn. dulu aku lahh orang paling happy kat dunia nihh. tapi skg . . .
aku cuba tutup semua kesedihann aku ni tapi aku punn tak tau sampai bila. aku bukann robot. aku ade hati. ade perasaann. 

hari hari demi hari berlalu. aku cuba ntuk menjadi yang lebih baik dari dulu. alhamdulillahh okayy la sikit kann. haha. walaupun ta banyakk tapi adelahh. na tauu takk, asalnya aku dahh tanak pikir pasal cintan-2 nihh. buad semak je kann. then ade sorang membe ni cakap, cuba bukak kann hati tuhh ntuk orang lainn walaupun membe aku ni tauu aku taleh nak lupekann SI DIA. aku punn taktahu nape susah sangat na lupe kat dia. walaupun kitorang baru kenal dalam 5,6 bulann je tapi aku rase macam dah lame sangat ngann dea. rinduu sangat kenangan ngan dea. lepak same. pegi la mane-2 punn mesti teringat kat dea. 

tapii, tu semua duluu. skg dah takde macam dulu. kalau boleh aku nak stop kann time dulu-2 aku ngan dea. bia macam tuhh jee. sumpah sweet :)

now dea da pandai tipu akuu. agak terkilann la kann. ish, sakit pulakk hati kite ni. hahak. maybe dea ingat aku taktauu. TERIMA KASIHH laa kann. HAHA !

and skg, aku tahu yang semua tuhh takkan patah balik macam dulu. sokayhh laa. hihi. lumrah hidup kann. alasan dea punn bz kerja lahh, takde mase lahh, takot terabai lahh. i know you've already someone else right?
hee. i always loving you, missing you, remembering every step of my heartbeat sweety =')

0 comments: