BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 3 April 2012

LELAKI YANG PERLU DI JAUHI

haii . minggu ni maksu akan jadi doktor cinta yang tak bertauliahh . takpe kann?
soo kat bawahh ni ade sikit tip-2 yangg korang bolehh tengok. ENJOY :)



1. LELAKI YANG INGINKAN TEMANNYA MIRIP KEKASIH 
Lepas putus cinta, diorang mesti na cari awek baru kann tapi sesetengahnya mesti na carik same cam awek lame. so korang kene selidik dulu samada diorang dahh betul-2 lupekann EX diorang atau takk.

2. LELAKI YANG SERING MENGHILANG
Jenis macam diorang ni selalu hilang diri dengan alasan ade tugas kerja lahh , hal itulahh , ini lahh ataupun diorang senang2 je batalkann temujanji yang diorang dahh buad ngan korangg. so better korang hati-2 sebab maybe diorang ni da ade awek ataupun ISTERI -,-

3. LELAKI YANG DILIHAT TERLALU SEMPURNA
Biasanya diorang pakai kereta mewahh. pakai smart-2 mcm orang kaya. For you ladies, jage-2 ! diorang mungkin berselindung di sebalik imej sebab ade niat buruk di belakangnya.

4. LELAKI YANG TIDAK BERETIKA
Sebagai contohh , si boboy ajak si gegirl keluar dekat ngan umahh dea. dahhlaa macam tuu, si gegirl ni kene datang sendriri pulakk. better korang putuskann je hubungan ni sebab tak mustahil suatu hari nanti dia akan gunakann korang tok kepentingan diorang !

5. LELAKI YANG TANGANNYA RAMAH !
Baru jumpe sekali dua, dia dah berani nak pegang-2 korangg. Bila tegurr, buad taktau jekk. Kalau lelaki macam nii. alahaiii. LUPEKANN JELA ==''

0 comments: